Region

Svet

Ivan Marinković: Goca je mene ostavila

Još uvek zakoniti suprug pevačice Goce Tržan Ivan Marinković, kaže kako je na razne načine pokušavao da spase svoj brak i da će samo sačuvati one lepe uspomene na njega, a da će sve ružne stvari pokušati da zaboravi.

Ivan Marinković: Goca je mene ostavila



“Ni u jednom trenutku nisam pomislio da do razlaza može da dođe, niti sam se plašio da nosim teret njene popularnosti. Svesno sam se sa tim borio i znao sam u šta ulazim. Za pet godina, koliko sam proveo sa Gocom, nikada nisam osetio teret njene slave. Čak sam se, u odnosu na sve njene prethodne veze, totalno neiskusan u momentu ulaska u tu vezu, odlično snašao. Ponosan sam na to kako sam se ponašao sve vreme našeg braka jer smo nas dvoje imali potpuno intimni i privatni život nevezan za ono što se plasiralo u javnosti” - rekao je Ivan i dodao da je jako teško podnosio trenutke kada je Goca u javnost iznosila njihove privatne stvari.

"Dugo sam se borio sa tim jer sam u svakom trenutku znao da je to njen posao. Ona je mene na to dobro pripremila, a ja sam sve vreme bio svestan njene popularnosti, kao i toga da će je paparaci fotografisati u raznim prilikama, što ona ne može da izbegne. Goca i ja smo na te teme otvoreno razgovarali i savetovali jedno drugo. Iz ove perspektive, kada se razvod desio, dovodim sebe u situaciju da razmišljam o uzrocima. Ponekad mi prođe kroz glavu da ja nisam uspeo da se izborim sa slikom koja je stvarana u javnosti, ali ne želim ni u jednom trenutku da pomišljam na to kako je u mom braku nešto bilo loše. Ne želim da imam loše uspomene, iako se takve stvari dešavaju u svakom braku. Razlika je u tome što razvode poznatih u Srbiji prate milioni ljudi, a obični ljudi se rastaju u svoja četiri zida”.

Ivanu smetaju razni komentari i natpisi po novonama kako je za njihov razvod kriva treća osoba.

"Tako nešto ne bi smetalo samo bezdušnim ljudima, ali naučio sam da se nekako izborim sa tim. Da mi se ovo desilo na početku veze sa Gocom, verovatno bih drugačije reagovao na takve medijske napise. Glupo je povezati Gocu sa nekim anonimnim tipom i naravno da priče čini zanimljivijim to što je vezuju za poznate. Ja u te priče ne verujem, ali imam neke svoje pretpostavke, verovatno ih ima i ona, a sve je naša stvar" - zaključio je Ivan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>