Region

Svet

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša 30. novembra na sudu

Dve najveće rivalke na estradi Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša naćiće se 30. novembra na sudu. Zbog ovog procesa Ceci će biti dozvoljeno da napusti svoj kućni pritvor, kako bi se pojavila na suđenju.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša 30. novembra na sudu



Posle Karleušinog otvorenog pisma koje je putem svog Facebook profila uputila, Ceca je odlučila da se pravda zadovolji na sudu. Iako ražnatovićeva trenutno služi kaznu kućnog pritvora, ibiće joj dopušteno da 30. novembra napusti kuću kako , kako bi u Višem sudu prisustvovala ročištu povodom tužbe koju je uputila na adresu koleginice.

"Sudiji je predloženo da se sasluša Jelena Karleuša-Tošić i svi ostali tuženi i svedoci, koji su preneli otvoreno pismo popularne pevačice"

Podsećanja radi, u otvorenom pismu koje je Jelena Karleuša uputila Svetlani Ražnatović, pop diva je poručila Ceci da je glupa kao ku*ac. “Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al‘ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je - snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da sprečiš... Ali da... Opet stari odgovor - to je uradio Arkan, ne Ceca”, napisala je između ostalog Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>