Region

Svet

Goca Tržan: Prvi nastup posle razvoda

Pravilo da javnim ličnostima posle neke nezgode ili razvoda drastično skoči popularnost pokazalo se ispravnim i u primeru Goce Tržan, koja je nedavno nastupila na otvaranju jednog hipermarketa. Između ostalih, voditelj Milan Kalinić se pojavio da podrži taze raspuštenicu.

Goca Tržan: Prvi nastup posle razvoda



Naime, iako je bio očekivan veliki broj posetilaca jer su obično na otvaranjima i najveći popusti, veliko interesovanje je vladalo baš za stolom gde je Goca neko vreme sedela sa prijateljicom. Slikanje i deljenje autograma bilo je nezaobilazno, a ono što se najčešće moglo čuti jeste da je Goca lepša nego ikad, te da se na njoj ne primećuje da proživljava jedan od najtežih perioda u životu. Sa druge strane, kad je reč o poslu, reklo bi se - po Gocu nikad bolje jer non-stop radi, što je i logično jer je poraslo interesovanje za njom zbog razvoda, a samim tim i cena nastupa je vrtoglavo skočila nagore. Sve što proživljava Goca je imala priliku da nauči iz primera koleginice Nataše Bekvalac, koja je proces razvoda započela pre nekoliko meseci.

Šteta je samo što pevačice neće moći jedna drugu da savetuju i podržavaju, i to Gocinom krivicom, jer je na jednoj dodeli nagrada isprozivala Natašu, koja je dobila priznanje za najdramatičniju priču, rekavši da ne bi volela da bude osoba koju će najviše sažaljevati. Sad, ako ih ista muka ne spoji i ne ujedini, ništa neće, jer ako je ostala bez muža, bar da pored tezgi i skoka cene nastupa dobije i novu estradnu drugaricu.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>