Region

Svet

Veliki brat: Lestera ostavila devojka zbog Nikole?!

Nikola i Lester ostvarili su jedan od najčvršćih odnosa u kući Velikog brata, a čini se da njihov odnos ostaje postojan i nakon izlaska iz kuće. Nakon tri luda dana u Beogradu, Nikola je otišao u Hrvatsku, a Lester u Makedoniju, ali u subotu će se ponovo sresti i zajedno otići u Dugi rat gde je organizovana proslava za Horvata.

Veliki brat: Lestera ostavila devojka zbog Nikole?!



"Čujem se često s ekipom iz Hrvatske, stalno smo zajedno, ne možemo jedni bez drugih. Toliko smo vremena zajedno proveli u kući, sad nam je čudno kad smo odvojeni", rekao je Lester koji je u trenutku razgovora bio u autobusu za Zagreb.

"Najviše se čujem s Nikolom pa s Nemešom, Bojanom, Slavicom i Vladimirom. Lepo je biti napolju nakon toliko vremena, super se osećam samo sam se s curom posvađao nešto. Znao sam da će biti tako", izjavio je Lester tužnim glasom. Kad su ga novinari pitali da li to znači da su raskinuli, rekao je: "Recimo da smo uzeli malu pauzu".

Iako su u kući bili bliski, Lester i Brendon više nisu u kontaktu nakon završetka šoa.
"On i ja smo bili dobri prijatelji, ali na kraju nismo više bili u tako dobrim
odnosima. Više se ne čujemo, ne vidim ga kao neko društvo koje bi mene zanimalo van kuće", tvrdi Lester. Planova za leto još nema, ali nada se da će ga provesti s VB ekipom. "Leto će biti ludo. Ima da prođemo celu bivšu Jugu. Ko zna, možda i ostvarimo onaj plan još iz kuće, da ćemo zajedno iznajmiti jahtu i proputovati Jadran", kaže Lester. O raskidu Nemeša i Marijane nije želeo mnogo da govori ali pokazao je jasan stav.

 "Nemam ništa protiv nje, ali ja na Nemeševom mestu ne bih izdržao ni pet minuta s takvom devojkom. Mislim da je on konačno shvatio što se događa", smatra mladi Makedonac.

Nikola Maurović takođe se sprema za Horvatovu proslavu u Dugom ratu i već planira dajla putovanja. "Mislim da ćemo sledeće nedelje Lester i ja doći u Beograd. Slobodno napišite da Nikola ne želi nikakve poslovne ni privatne ponude, ako nisu u kombinaciji s Lesterom. Najdraže bi mi bilo da s njim radim", rekao je bivši VB stanar. Kaže kako od završetka šoua nije stigao da pogleda šta se pisalo o njemu, jer je jako retko kod kuće.

Često vreme provodi s prijateljima, ali na pitanje o devojci Žani, nema odgovora. "Ne bih želeo to da komentarišem", kratko je rekao Nikola.

Reakcije na njegov boravak u kući pozitivne su što ga kaže jako raduje. "Moja porodica
i prijatelji su bili srećni. Kažu mu da sam bio normalan. Možda lažu, jer ne žele da priznaju ali nadam se da je to istina. Od kada sam izašao, ni jedan negativan komentar nisam čuo. Možda sam bio nebitan u kući, ali nisam radio neke gluposti", kaže Nikola i dodaje kako ništa ne bi menjao da ponovo uđe u VB kuću: "Bio bih ovakav kakav sam bio. Ili me vole ili me ne vole, ali nadam se da me vole".

Neizbežnu temu raskida Nemeša i Marijane nije želeo da komentariše. "Ne želim u to da ulazim, jer je to njihova stvar. Sigurno mu se dosta ljudi meša u život trenutno pa ne moram i ja. On zna zašto je napravio to što je napravio, imao je svoje razloge", rekao je Nikola koji je nakon finala, u ponedeljak bio na večeri kod Nemeša. Njegovi su roditelji organizovali druženje za njegove prijatelje, a osim Nikole došao je i Horvat.

"Super su Nemeševi roditelji. Čuo sam da su ih dosta maltretirali i da su čak
pretnje dobijali. Nisam imao prilike da provedem puno vremena s njima, ali jako su
dragi. Pozvali su mene i moje roditelje da dođemo kod njih. Malo smo pričali o svemu i opustili se", ispričao je Nikola.

"Nemeša je sve prilično pogodilo. On je dobar dečko, a i Marijana mi je dobra. Bio sam s njima u ok odnosima u kući. Malo je sve oko njih prenaduvano. Nije u redu od nje da je to sve radila, ali takve se stvari događaju svakodnevno, samo što je sad to bilo u javnosti. Želim joj sve najbolje", tvrdi Nikola.

Planove za leto još nema, ali velika mu je želja da otputuje u Makedoniju. "Ne znam još šta će biti, možda ću u Beograd, možda u Dalmaciju, možda u Crnu Goru. Jedino što baš želim je da odem kod Lestera. To mi je jedina želja ovog leta", ispričao je Nikola Maurović.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>