Region

Svet

Atraktivne Ministarke o nastupu u klubu Dimond: Nišlije znaju da uživaju u dobroj zabavi! (Foto+Video)

Četiri vrlo atraktivne devojke koje čine grupu Ministarke nastupile su sinoć u klubu Dimond, gde su publici u Nišu priredile veče za pamćenje. Nezaboravan nastup, sjajna atmosfera i prepun klub još jedan je dokaz, zašto ove dame važe za najbolju i najpopularniju grupu na našim prostorima, a i šire.

Atraktivne Ministarke o nastupu u klubu Dimond: Nišlije znaju da uživaju u dobroj zabavi! (Foto+Video)



 
Severina i Ministarke za uno momento do 20 miliona pregleda! (Video)
Za sinoćni nastup šarmantnih Ministarki u Dimondu, vladala je opšta euforija. Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da uživaju u stasu i glasu ovih senzacionalnih dama. Pored sjajnih pesama Ministarke su poznate i po svojim neverovatnim scenskim nastupima, te su sinoć bukvalno atmosferu u Nišu dovele do usijanja.

Već pri prvim taktovima mega hita "Uno momento" koju su devojke otpevale u duetu sa Severinom, nastala je žurka kakvu su svi dugo priželjkivali. Sjajna atmosfera potrajala je do duboko u noć, a nakon fenomenalnog nastupa, Ministarke su za portal Svet Plus otkrile svoje prve impresije, ali i koja su iznenađenja priredile svojim fanovima u narednom periodu.

"Klub Diamond u Nišu je mesto gde smo započele karijeru prošle godine. Ovo je već četvrti put kako smo na istom mestu i naravno da se već nekako osećamo kao domaći. Atmosfera je bila fantastična kao i uvek, Nišlije znaju da uživaju u dobroj zabavi", izjavile su devojke nakon nastupa i dodale da je najveći utisak na njih sinoć ostavila fenomenalna publika, koja im je nekoliko puta zaredom  tražila da otpevaju mega hit "Uno momento".

"Ovaj nastup će definitivno biti upamćen po našoj pesmi "Uno Momento" koju smo po želji gostiju morali da izvedemo najviše puta do sada".



Iako nastupaju svakog vikenda u našoj zemlji, ali i zemljama regiona, Ministarke vredno privode kraju snimanje svog albuma prvenca koji bi do Nove godine trebalo da ugleda svetlost dana: "Trenutno smo fokusirane na brojna gostovanja u zemlji i regionu, a u pripremi su pesme za album prvenac koji bi trebalo da ugleda svetlost dana do Nove godine".

Nakon saznanja portala Svet Plus da će se Ministarke pojaviti u jednoj od emisija najgledanijeg muzičkog šoua u našoj zemlji "Tvoje lice zvuči poznato", kao specijalno iznenađenje, atraktivne dame nisu želele da otkriju previše detalja, već su ostale tajnovite.

"Tvoje lice zvuči poznato je jedan od najboljih šou programa u zemlji. Jedva čekamo početak druge sezone, ali sve što bismo otkrivale pokvarilo bi iznenađenje. Učesnici su fenomenalni, to je sve što možemo da kažemo", zaključile su devojke za naš portal.

Ministarke nastavljaju da rade punom parom, te će se već u utorak uputiti u Kraljevo, a nakon toga slede im nastupi u Zadru, Mariboru, Baru i Novom Sadu, gde će se pojaviti kao specijalne gošće na koncertu Ace Pejovića, sa kojim su  snimile veliki hit "Poplava".



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Dimond Club

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>