Region

Svet

Pinkove zvezde: Neizvesnost i muka žirija, 9 takmičara u borbi za jedno mesto! (Video)

Četvrta epizoda šoua Pinkove zvezde bila je za žiri i takmičare najteža do sada, jer se čak devet talentovanih kandidata borilo za samo jedno mesto koje otvara vrata za dalji prolazak.

Pinkove zvezde: Neizvesnost i muka žirija, 9 takmičara u borbi za jedno mesto! (Video)


 
Pinkove zvezde: Predrag Kostić oduševio glasom i stasom! (Foto)
Dakle, od ukupno 20 takmičara večeras, 9 takmičara je imalo 5 glasova, dvoje nažalost nije prošlo, a 9 njih se našlo još jednom pred publikom i petočlanim žirijem, u acapella izvođenju odabrane numere za kraj. Poveći broj talentovanih ljudi, a borili su se za samo jedno mesto u baražu.

 
Pinkove zvezde: Harizmatični Sebastijan Bajra oborio žiri s nogu!
Četvrta emisija Pinkovih zvezda donela je do sada najviše kvalitetnih pevača i najtežu odluku žirija. Bora Đorđević je odbio da bude predsednik istog (te je Ceci Ražnatović pripala ta dužnost), ističući da ne može biti objektivan, jer je "velika nepravda ako ispadne bilo ko od takmičara".

Novih 10 takmičara koji su prošli dalje su: Miljana Milolsavljević, Sebastijan Bajra, Teodora Toković, Velibor Gačević, Predrag Kostić, Ibrahim Mekić, Kostadin Petrušev, Nena Petrović, Miloš Radovanović i, deseti, onaj koji je preživeo baraž - Branimir Banjanin.



Devet takmičara dobilo je u večerašnjoj, četvrtoj epizodi prvog serijala pet glasova i direktno se plasiralo u drugi deo Pinkovih zvezda, te ćemo ih zajedno sa ostalima koji su se plasirali u drugi krug, gledati za dva-tri meseca u novim, još uzbudljivijim okršajima.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Pinkove Zvezde

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>