Region

Svet

Dragana Mirković spektakularnim koncertom u Areni zaokružila 30 godina karijere! (Video)

Dragana Mirković održala je pravi spektakl sinoć u prepunoj Kombank areni u Beogradu, pred više od 20.000 ljudi koji su uživali u sjajnoj večeri.

Dragana Mirković spektakularnim koncertom u Areni zaokružila 30 godina karijere! (Video)


 
Dragana Mirković obećava spektakl večeras! Ovako će izgledati bina u Kombank Areni (Foto)
Iako je koncert legendarne folk pevačice trebalo da počne u 20 sati, Dragana Mirković je zbog velikog interesovanja publike na binu izašla sat kasnije, poklonivši se pred 20.000 obožavalaca.

Prvo se Arenom orila pesma "Jedini moj", kojom je Dragana započela druženje sa publikom, i to bez benda, pa je ugođaj bio potpun dok su popularna Gaga i publika pevali u glas acapella, i na samom početku obećali fantastičan provod.



Koncertu "lučeta iz Kasidola", kojim je ujedno proslavljen i jubilej od trideset godina uspešne karijere, prisustvovale su brojne javne ličnosti, kako Draganine kolege, tako i mnogi drugi. Među publikom našli su se i Jelena Karleuša, Marko Bulat, Zorica Brunclik i Kemiš, Haris Džinović, Neda Ukraden, Ana Nikolić, Lepa Brena sa porodicom te mnogi drugi.

"Dragana je odavno trebala da napravi ovako veliki solistički koncert u Beogradu. Volim sve njene pesme, a još bitnije je da volim Draganu kao čoveka. Zaista mi je mnogo pomogla u karijeri", rekla je za "Blic" Jelena Karleuša, koja je nedavno iznela u javnost i podatak da joj je upravo Dragana finansijski pomogla oko izdavanja albuma prvenca.



Draganini gosti na bini sinoć su bile sve same velike zvezde. Zapevali su tako sinoć i "Plavi orkestar", Hari Mata Hari, Hose Felisijani, Rada Manojlović i dens grupa "Beat sreet", sa kojom je na početku karijere imala dugogodišnju saradnju.

Nedavno se popularna Gaga rasplakala pred gledaocima u emisiji "Amidži šou", kada su joj fanovi posvetili pesmu, a sinoć je u Areni zaplakalo više stotina ganutih srca. U jednom je trenutku podignut i veliki transparent sa porukom "Jenda ljubav, jedno vreme, jedna istina"... Dirljiv prizor koji će Dragana sigurno dugo pamtiti.



Spektakl je sinoć trajao puna tri sata. Publika je uživala u svakoj noti, a u komunikaciji sa fanovima Dragana je još jednom dokazala zašto je dugi niz godina omiljena među pevačicama.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>