Region

Svet

Pinkove zvezdice: Novih 10 kandidata koji idu u sledeći krug! (Video)

Šou Pinkove zvezdice dobio je i drugih deset kandidata koji su nakon baraža prošli u naredni krug takmičenja i time postali potencijalni pobednici prvog takmičenja za mlade talente do 14 godina.

Pinkove zvezdice: Novih 10 kandidata koji idu u sledeći krug! (Video)



 
Pinkove zvezdice: Lena Stamenković sjajnim vokalom zadivila i rasplakala žiri! (Video)
Druga emisija muzičkog šoua Pinkove zvezdice večeras je donela puno uzbuđenja, prvih svađa, ali i sjajnih mladih talenata koji su svojim vokalnim sposobnostima bukvalno oduševili žiri.

Odlukom petočlanog žirija koji čine: Jelena Tomašević, Hari Varešanović. Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković, direktan plasman u sledeći krug obezbedili su: Magdalena Vračić, Jana Stamenković, Veljko Krivokapić , Jana Paunović i Milica Ilić.

Sedam takmičara se u drugom delu emisije takmičilo za preostala četiri mesta i prolazak u drugi krug: Milena Kostić, Ognjen Repanović, Nejaz Ramčevski, Ana Kuzmanović, Sonja Marković, Jovana Janković i Katarina Mrdak. Oni su imali po tri ili četiri glasa žirija i na užarenim su stolicama pevali acapella, bez matrice, nakon čega su iz drugog kruga jednoglasnom odlukom stručnog žirija ispali Jovana Janković i Katarina Mrdak.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i sledećeg petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata za sledeći krug. Pogledajte još jednom nastupe koji su oduševili žiri u večerašnjoj epizodi:











Autor: J.B.
Foto: Screensot Tv Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>