Region

Svet

Zvezde Granda: Prvih pet kandidata koji idu u sledeći krug! (Foto+Video)

U prvoj emisiji devete sezone Zvezde Granda borili su se muški kandidati, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug: Željko Đmura, Daniel Savić, Hamza Sokolović, Velid Handžić i Stefan Petrović.

Zvezde Granda: Prvih pet kandidata koji idu u sledeći krug! (Foto+Video)



 
Zvezde Granda: Prvi ozbiljan kandidat digao na noge Sašu Popovića i Lepu Brenu! (Video)
Prva emisja talent šoua i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počelo je nasmejanim voditeljima Vojom Nedeljkovićem i Sanjom Kužet koji su predstavili sponzore, a zatim i šestočlani žiri koji čine: Aca Lukas, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta.



 
Zvezde Granda: Šaban Šaulić i Zorica Brunclik se posvađali usred emisije, evo zbog čega!
Tokom predstavljanja kandidata, žiri je uspeo nekoliko puta da se ne složi oko donošenja odluke, a Zorica Brunclik i Šaban Šaulić su se umalo i ozbiljno posvađali.

Mnogo kandidata nastupilo je večeras na spektakularnoj sceni Granda, a samo njih pet izborilo je plasman u naredni krug. Nakon izvođenja pojedinačnih pesama, usledio je i baraž u kome je 14 kandidata pevalo strofu i refren pesme po izboru.



 
Zvezde Granda: Počela deveta sezona najvećeg talent šoua na Balkanu! (Video)
Nakon izvedenih numera šestočlani žiri izabrao je četiri kandidata, dok je stručni birao jednog. Takmičari koji idu u sledeći krug su: Željko Đmura, Daniel Savić, Hamza Sokolović, Velid Handžić i Stefan Petrović.



Naredna emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda na programu je sledeće subote od 21h na TV Prva, kada će se žiriju, publici u studiju i gledaocima kraj malih ekrana predstaviti i prva ženska grupa.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>