Region

Svet

Zvezde Granda: Počela deveta sezona najvećeg talent šoua na Balkanu! (Video)

Deveta sezona Zvezde Granda zvanično je počela na TV Prva, a ono što vas očekuje je spektakularna scenografija i sjajan šestočlani žiri koji će birati nove  talente.

Zvezde Granda: Počela deveta sezona najvećeg talent šoua na Balkanu! (Video)


 
Zvezde Granda: Saša Popović na snimanju emisije poljubio Lepu Brenu u grudi! (Video)
Pravila takmičenju Zvezde Granda ostala su slična kao i prošle sezone. Kandidat koji dobije svih šest glasova od žirija, prolazi direktno u sledeći krug i tada se podiže video ekran. Žiri kandidate ne vidi, dok se ekran ne podigne, takođe nisu u mogućnosti da vide kako kandidat izgleda, već ocenjuju samo na osnovu njegovog glasa.

U slučaju da takmičar ne dobije svih šest tastera za njihov prolazak u naredni krug, odlučivaće stručni žiri, koji čine: Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.  Ukoliko dovoljan broj kandidata ne prođe tokom regularnog takmičenja, na kraju emisije održaće se baražno takmičenje, u kome će šestočlani žiri koji čine, Aca Likas, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Snežana Đurišić, odlučiti koji kandidat nastavlja takmičenje. Gledaoce će kao i prethodnom periodu kroz emisije voditi Sanja Kužet i Voja Nedeljković,

Devetu sezonu najspektakularnijeg muzičkog šou takmičenja na Balkanu otvorili sumuški kandidati, koji će svojim talentom pokušati da osvoje storgi, ali pravičan žiri, kao i geldaoce kraj malih ekrana.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>