Region

Svet

Pinkove zvezdice: Spektakularno muzičko takmičenje za mlade talente počinje večeras! (Video)

Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počinje sa emitovanjem večeras od 21 čas na istoimenoj televiziji, a mladi kandidati do 15 godina, sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će izaći na spektakularnu scenu.

Pinkove zvezdice: Spektakularno muzičko takmičenje za mlade talente počinje večeras! (Video)


 
Pinkove zvezdice: Leontina najstrožiji sudija?! (Video)
Svakog petka od 21h na televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u do muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" koje do sada nije viđeno na našim prostorima. Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Nakon veoma uspešnog starta Pinkovih zvezda koje su sinoć oborile sve rekorde gledanosti i u prvoj emisiji izazvale brojne pozitivne reakcije, od večeras i mladi talenti do 15 godina imaće prilike da se pokažu u najboljem svetlu, a samo jedan od njih poneće titulu najboljeg.

Senzacionalna scenografija, spektakularna rasveta, LED ekrani i pokretne stolice učiniće da ovaj šou dobije svetsku notu, a najmlađi talenti iz Srbije i regiona sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja. Voditeljka šoua biće Marijana Mićić.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube  

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>