Svet

Region

Međunarodna priznanja za film Novembarski čovek (Video)

Film "Novembarski čovek" sniman u Beogradu, sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, prikazan je na festivalu u Ostendu u Belgiji i osvojio je brojne nagrade.

Međunarodna priznanja za film Novembarski čovek (Video)



Pored pohvala kritike i publike, glavni akter ovog akcionog trilera koji je većinom snimljen na lokacijama u Beogradu, nagrađen je i zvezdom na Bulevaru slavnih u ovom gradu, nakon sjajno odigrane role u "Novembarskom čoveku".

Zvezda je postavljena u nedelju, kada je i upriličena belgijska premijera filma. Okupljena publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila ovaj čin i samog Brosnana koji se pojavio na premijeri. Bulevar slavnih se u ovom gradu nalazi na samoj obali mora. Tradicija je da svaki dobitnik zvezde samostalno očisti pesak i prašinu sa ploče i na taj način učini da njegovo ime zasija među imenima drugih velikana. Upravo tako je postupio i Brosnan, koji je poletno sklonio naslage peska sa svoje zvezde.



Pored Brosnana u filmu igraju i Olga Kirilenko, ali i naši doajeni glumišta Lazar Ristovski, Dragan Marinković i Miloš Timotijević, dok režiju potpisuje Rodžer Donaldson.



"Novembarski čovek" u srpske bioskope dolazi 16. oktobra, a do tada pratimo međunarodne uspehe ovog sjajnog ostvarenja. Pored slika iz scena koje su snimljene u našoj prestonici, predstavljamo vam i trejler filma:



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>