Region

Svet

Region

Jeste li spremni da osetite strah? Anabel u bioskopima od 2. oktobra! (Foto+Video)

Horor film "Anabel", nastavak prethodnog ostvarenja istog žanra "Prizivanje zla", naći će se u domaćim bioskopima u četvrtak 2. oktobra.

Jeste li spremni da osetite strah? Anabel u bioskopima od 2. oktobra! (Foto+Video)



Sećate li se jezive lutke iz prošlogodišnjeg horor hita "Prizivanje zla" (The Conjuring)? Reč je o "Anabel", naizgled nevinoj dečjoj igrački, ali koja sa sobom nosi mračnu tajnu. Ove godine "Anabel" je glavni akter u novom hororu Džona Leonetija koji je režirao i "Prizivanje zla".

Džoni Gordon pronalazi, na prvi pogled, savršenu lutku kao poklon za svoju trudnu ženu Miju. Anabel je prelepa starinska lutka u beloj svečanoj haljini, ali Mijina sreća i opčinjenost poklonom ne traju dugo. Jedne tamne i fatalne noći u njihovu kuću provaljuju pripadnici drevnog kulta koji se na krvav način obračunaju sa zaljubljenim parom. Ali krv i nasilje nije sve što su ovi zli ljudi doneli... Probudili su zlog demona koji je sada ušao u naizgled nevinu Anabel.



Film je baziran na, navodno, istinitim događajima koje su istraživali Ed i Lorajn Voren, tim istraživača paranormalnog koji su pratili i dešavanja ekranizovana u filmu "Prizivanje zla". Događaji iz ovog filma su godinama opsedali svetske medije kao još jedan od niza fenomena vezanih za paranormalne pojave. Producentima je priča o Anabel poslužila kao podloga za spin-off "Prizivanja zla" i sigurno da će opravdati očekivanja postavljena malopre pomenutim filmom.

U filmu glavne uloge tumače Anabel Volis i Erik Lodin.



Samo deo užasa koji vas očekuje predstavili smo vam putem fotografija, a bioskopska distribucija filma počinje 2. oktobra. Pogledajte trejler:



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>