Region

Svet

Pinkove zvezdice: Počinje muzičko takmičenje za talente do 15 godina! (Video)

Novi muzički šou "Pinkove Zvezdice" počinje sa emitovanjem 19. septembra od 21 čas na istoimenoj televiziji, a ono što vas očekuje je spektakularna scenografija i sjajan petočlani žiri koji će birati nove mlade talente.

Pinkove zvezdice: Počinje muzičko takmičenje za talente do 15 godina! (Video)



 
Pinkove zvezdice: Leontina i Hari Mata Hari preostali članovi žirija
U petak 19. septembra sa emitovanjem počinju Pinkove zvezdice, novi muzički šou koji do sada nije viđen na našim prostorima. Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Nakon veoma uspešnog starta Pinkovih zvezda koje su sinoć oborile sve rekorde gledanosti i u prvoj emisiji izazvale brojne pozitivne reakcije, od petka i mladi talenti do 15 godina imaće prilike da se pokažu u najboljem svetlu, a samo jedan od njih poneće titulu najboljeg.

Senzacionalna scenogravija, spektakularna rasveta, LED ekrani i pokretne stolice učiniće da ovaj šou dobije svetsku notu, a najmlađi talenti iz Srbije i regiona sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja. Voditelj šoua biće MArijana Mićić.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>