Region

Svet

Jelena Karleuša provokativnim nastupom oduševila publiku u Splitu! (Foto)

Jelena Karleuša nastupila je u Splitu, gde je publici priredila veče koje će dugo pamtiti. Klub je bio premali da primi sve one koji su preksinoć želeli da uživaju u nastupu svoje omiljene pevačice.

Jelena Karleuša provokativnim nastupom oduševila publiku u Splitu! (Foto)


 
Jelena Karleuša ne prestaje da šokira svojim provokativnim stajlingom (Foto)
Jelena Karleuša i ovog puta držala je publiku cele noći na nogama i poklonila im veče za pamćenje. Čim je zapevala jedan od svojih najvećih hitova, publika se oduševila i odmah je počela žurka kakvu su svi čekali.



Odevena u crni Versaće triko koji je isticao njenu zanosnu figuru, Jelena je izazvala ovacije publike koji su zajedno sa njom pevali u glas. Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a JK se potrudila da prisutnima ovo veče ostane duboko urezano u sećanju. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici i obećala im da će se uskoro ponovo videti.



Svoje impresije sa nastupa koji je imala u hrvatskoj diskoteci, podelila je i putem društvenih mreža uz komentar: "Sinoć u Splitu smo oborili sve rekorde posete!!! KAKVA NOĆ!!! Hvala NEVEEEROOOVATNOOOJ publici, hvala vernim fanovima!".



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Karleusa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>