Ostalo

Sme�no

Fejsbuk uvodi novu opciju: automatsko brisanje poruka i postova (Video)

U toku je testiranje nove Fejsbuk opcije koja će uskoro biti dostupna svim korisnicima. U pitanju je trajno uklanjanje postova i poruka, a korisnik će sam izabrati period brisanja.

Fejsbuk uvodi novu opciju: automatsko brisanje poruka i postova (Video)


 
Kačite li previše fotografija na Fejsbuk? Evo šta to govori o vama
Najveća društvena mreža Fejsbuk ovih dana će aktivirati novu opciju za svoju aplikaciju na pametnim telefonima. Nekoliko korisnika koji se služe iOS operativnim sistemom primetilo je već tokom vikenda ovu novinu, a iz rukovodstva Fejsbuka su potvrdili da se radi o testiranju nove opcije.

Naime, korisnici Fejsbuka moći će da kontrolišu vidljivost svojih postova (statusa) i poruka, pa će one biti uklonjene u periodu koji sami budu odabrali; u rasponu od 1 sata do 7 dana, navedeno je na sajtu thenextweb.com


Foto: screenshot Youtube/CNET

"Pustili smo pilot aplikaciju za iOS koja će omogućiti ljudima da unapred kontrolišu brisanje svojih postova", potvrdili su iz ove društvene mreže.

S druge strane, iako će post ili poruka biti obrisan i neće biti vidljiv na "zidu", kako korisnikovom tako i "glavnom", Fejsbukov servis ga neće odmah ukloniti, već će u potpunosti nestati tek za 90 dana.

U svakom slučaju, biće zanimljivo videti kako će ova inovacija biti prihvaćena kod miliona ljudi širom sveta, kako bi (ili ne) imala moguće dopune u budućnosti.

 
Autor: B.B.
Foto: Instagram/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>