Region

Svet

Milica Pavlović hitno hospitalizovana na Krfu!

Milica Pavlović imala je manju nezgodu tokom odmora na Kipru, na koji je otišla u društvu drugarica. Zbog trovanja hranom je hitno hospitalizovana.

Milica Pavlović hitno hospitalizovana na Krfu!


 
Milica Pavlović u Grčkoj mami uzdahe svojom zanosnom figurom (Foto)
Popularna pevačica je bila na večeri sa svoje dve drugarice i probala školjke koje očigledno nisu prijale njenom želucu. Osetila je mučninu, a zatim i povraćala, pa se hitno obratila lekarima koji su ustanovili da se radi o trovanju hranom.

"Milica je pre nekoliko dana otputovala na Krf sa dve drugarice kako bi se odmorila od mnogobrojnih nastupa, ali i napunila baterije za nove poslovne poduhvate. Njih tri su uživale u Grčkoj i obilazile neke od najlepših plaža, ali jedan dan im je bukvalno preseo, jer je Milica završila u bolnici. Naime, one su bile na večeri u jednom restoranu, a pevačica je želela da jede školjke. Odlično su se zabavljale i nisu ni pomišljale da će noć biti tako dramatična",  priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

"Milici očigledno nisu prijale školjke koje je jela, jer je po dolasku u hotel osetila mučninu i počela da povraća. Pošto joj ni posle pola sata nije bilo bolje, odmah su kontaktirale sa dežurnim lekarom koji je primio u bolnicu i ustanovio trovanje hranom. Međutim, brzom intervencijom lekara nije došlo do katastrofalnih posledica te je pevačica puštena čim su lekari konstatovali da joj je bolje. Iako je sve prošlo u najboljem redu, Milica se jako uplašila, jer do sada nije imala ovakvo iskustvo, ali sreća, pa su njene drugarice brzo reagovale".

Milica nije želela puno da komentariše peh koji je imala. "Ne bih da komenatrišem takve stvari. Želim da uživam još nekoliko dana na moru sa prijateljicama i da se odmorna vratim u Beograd", bilo je sve što je rekla na tu temu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Milica Pavlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>