Region

Svet

Vesna Zmijanac se vraća u Srbiju neprepoznatljiva - lepša i mlađa nego ikada!

Vesna Zmijanac nedavno se suočila sa bolnim raskidom uzrokovanim preljubom, pa je spakovala kofere i uputila se u Atinu kako bi u ćerkinom društvu zaboravila na sve probleme i prebolela višegodišnju ljubav Željka Rstića. Osim toga, odlučila je i da drastično poradi na svom fizičkom izgledu.

Vesna Zmijanac se vraća u Srbiju neprepoznatljiva - lepša i mlađa nego ikada!



Nakon što je zatekla petnaest godina mlađeg verenika u preljubi i okončala vezu, folk zvezda Vesna Zmijanac nije poklekla i tugovala za izgubljenim, već se odmah spakovala i otišla u Grčku kako bi poradila na svom već postojećem optimizmu.

Osim što se šuškalo kako je Vesna u Atini već pronašla novu ljubav te da pazari nekretninu u glavnom gradu Grčke, pevačica je odlučila da se u Srbiju vrati sa potpuno novim ličnim opisom, pa se ovih dana podvrgla tretmanima za ulepšavanje ne bi li stekla još više samopouzdanja, piše Alo.rs.

"Vesna je odlučna da uradi sve kako bi se super osećala. Nakon raskida sa Željkom, nije pala u očaj, već se okrenula sebi. Zakazala je popunjavanje bora i zatezanje lica i sasvim sigurno će se iz Atine vratiti lepša nego ikada. Tamo će boraviti do 15. septembra, kada se vraća u Beograd. Verujem da će posebnim metodama skinuti kilograme, tako da će biti velikih promena", rekao je izvor za "Alo" i dodao kako je Željko već daleka prošlost.

"Uopšte se nije potresla što je Željko našao dosta mlađu devojku, to ju je samo nateralo da se malo više pozabavi svojim izgledom, pa pored zakazanog podmlađivanja koje će u Atini obaviti, Vesna svakodnevno trči i obilazi teretane", završava izvor.

Iako je bivši verenik Željko Rstić uporno moli za oprost, folk zvezda se očigledno ne osvrće previše na prošlost. I osim što će joj novi izgled doneti veću dozu samopouzdanja, Vesna se, ako je verovati glasinama, na ovu promenu odlučila i zbog znatno mlađe voditeljke sa kojom ju je bivši partner prevario.  

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>