Region

Svet

Region

Brosnanov Novembarski čovek od 2. oktobra u bioskopima! Pogledajte prvi trejler (Video)

Beograd, eksplozija, pucnji sa svih strana...ovako otprilike u tri reči možemo opisati početak novog filma Pirsa Brosnana "Novembarski čovek", koji je većim delom snimljen u našoj prestonici.

Brosnanov Novembarski čovek od 2. oktobra u bioskopima! Pogledajte prvi trejler (Video)



Ovih dana štampa bruji o iskustvima ovog velikog glumca koje je stekao dok je boravio u Beogradu, snimajući ovaj akcioni spekatkl. Ono što mi možemo da vam garantujemo jeste kvalitetan akcioni triler i Beograd kao jedan od njegovih glavnih likova.

Bivši operativac CIA-e doveden je pred zadatak u kom mora da se bori protiv svog najboljeg učenika, a sve u jeku predsedničkih izbora u Rusiji!

Režiju filma potpisuje Rodžer Donaldson, dok su ostale uloge poverene Luki Barsiju, Olgi Kurilenko i Lazaru Ristovskom. Pored njih u manjim ulogama pojavljuju se i drugi naši glumci, poput Branislava Tomaševića.

Film "Novembarski čovek" u distribuciji Blitz Filma možete pogledati na repertoaru domaćih bioskopa od 2. oktobra. Do tada, predstavljamo vam prvi trejler za ovaj film u kom ćete takođe prepoznati poznate beogradske ulice:



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>