Region

Svet

Ćerka Željka Šašića uzela prezime Ace Lukasa?!

Sofija Šašić, maloletna ćerka Željka Šašića, na Fejsbuku je pored svog imena napisala Vu, početna slova prezimena Ace Lukasa.

Ćerka Željka Šašića uzela prezime Ace Lukasa?!



Šesnaestogodišnja Sofija je na društvenoj mreži Fejsbuk promenila prezime, pa je tako umesto Šašić napisala Vu, početna slova Acinog prezimena - Vuksanović. Da li po uzoru na majku kojoj takođe piše Sonja Vu ili zbog nečeg drugog, ovim je pokazala da je ozbiljno mislila kada je nedavno prijateljima saopštila da želi Lukasovo prezime.

Čini se da je šesnaestogodišnjoj Sonji odlično u domu Ace Lukasa, čim se odlučila na ovaj potez. Inače, Sonja je kada se udala za Acu i ostavila Željka, poela sa sobom njihovu ćerku Sofiju, koja je Lukasa zavolela kao rođenog oca, a svoju polusestru Viktoriju kojoj je danas dirljivo čestitala rođendan, kao pravu mlađu sestru. Međutim, niko nije očekivao da će ta  ljubav dovesti do promene prezimena svog pravog oca.

Željko je stao u odbranu svoje ćerke. "To su pubertetska posla, jer ona je u tim godinama i ja to pokušavam tako da ukapiram. Čudna su ova deca danas u tom periodu, zato ne pridajem tome veliki značaj", rekao je Šašić, smatrajući da će Sofija promeniti mišljenje.

S druge strane, Lukas ne krije da mu prija što ga je Sofija stavila na pijedestal. "Naravno da mi imponuje njen postupak. Stvarno se trudim da joj budem veliki oslonac i pomognem kad god treba. Ona ima svog oca i to će uvek biti Željko, ali ona će zauvek biti moje dete, koje po ljubavi ne razdvajam od svoje dece", iskren je Aca.

Sonja, pak, nije želela da komentariše ćerkin postupak. "Neću da komentarišem svoje dete, ona je maloletna", poručila je Sonja.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sofija Vu

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>