Region

Svet

Vesna Zmijanac otišla u Grčku, kupuje stan sa bivšim mužem?!

Vesna Zmijanac se nakon konačnog raskida sa Željkom Rstićem kog je uhvatila u prevari sa voditeljkom "Granda" Tamarom Stojmirov, otputovala  kod ćerke Nikolije Jovanović u Atinu, gde će u dogovoru sa bivšim mužem kupiti još jednu nekretninu.

Vesna Zmijanac otišla u Grčku, kupuje stan sa bivšim mužem?!


 
Zbog ove voditeljke je Vesna Zmijanac ostavila Željka! (Foto)
Pevačica je navodno rešila da posle iznenadnog prekida četvorogodišnje veze sa biznismenom Željkom Rstićem ode put Grčke i "časti" sebe novim stanom od 150 m2 u Atini, a u odabiru će joj pomoći bivši suprug Vlada Jovanović, koji je svojevremeno bio direktor marketinga PGP RTS.

 
Željko Rstić priznao prevaru: Vesna Zmijanac je prošlost!
"Nakon dva uspešna koncerta u Sofiji i Sokobanji pred 15.000 ljudi, Vesna se sklonila od gradskih priča i medijske pompe, pa će kod ćerke provesti deset dana. Društvo će joj praviti Nikolijin tata i njen bivši muž, sa kojim je u odličnim odnosima. On će joj pomoći da izabere dobar stan, koji će Zmijančeva odmah kupiti. Pošto Vesna obožava Atinu i tamo često boravi, ona želi da ima svoj mir i ne želi da ćerki bude na teretu", ispričao je izvor.

Iako je bilo za pretpostaviti da će Vesna Zmijanac nakon raskida biti depresivna te da će joj trebati vremena da preboli Željka, pevačica je raspoloženija no ikad, a njeni prijatelji tvrde kako je večni optimista koji se nikada ne osvrće na prošlost.

"Tačno je da je Vesni bilo teško kad su joj ljudi govorili da je Rstić vara, a pogotovo kad ga je uhvatila na delu. Neko vreme je bila van sebe, ali kad je bolje razmislila, došla je do zaključka da nerviranjem neće ništa postići. Zna se da je Vesna borac i da joj nijedna ne može biti ni do kolena. Presrećna je što je otišla kod ćerke", završio je izvor, dok je Vesna u tom trenutku bila na beogradskom aerodromu Nikola Tesla i u nemogućnosti da razgovara.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>