Region

Svet

Vesna Zmijanac uhvatila Željka kako je vara u liftu?!

Folk pevačica Vesna Zmijanac ostavila je posle četiri godine veze svog 14 godina mlađeg dečka Željka Rstića, jer ju je varao s "Grandovom" voditeljkom Tamarom Stojmirov.

Vesna Zmijanac uhvatila Željka kako je vara u liftu?!



U iscrpnom intervjuu Vesna je ispričala da je na četvorogodišnju vezu sa svojim izabranikom najzad stavila tačku kada ga je uhvatila na delu s jednom voditeljkom. Iako nije pomenula njeno ime, otkriven je identitet žene koja je doprinela raskidu poznatog para, a to je Tamara Stojmirov.

Par se navodno upoznao u kafani u kojoj je pevačica često nastupala, a u koju je s drugaricama dolazila i Tamara.

"Željko i ona upoznali su se na Vesninim nastupima, često su sedeli zajedno, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije. Ubrzo su počeli da se viđaju, a pevačica je za njihovu tajnu romansu saznala kad ih je nahvatala u zgradi u kojoj ona i Željko imaju odvojene stanove. Susret je bio vrlo neprijatan u liftu, ali pevačica je dostojanstveno prećutala, i ubrzo donela odluku da ostavi Rstića", naveo je sagovornik Kurira.

Vesna je potvrdila da je Tamara kriva za njihov raskid i da zna sve o njoj: "Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu". Osim toga, u izjavi za Story otkrila je i da ovo nije jedina Željkova prevara, već ih je vešto skrivao.

"Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila svuda gde treba da je u vezi s njim, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna", otvorila se Vesna, dok je Željko bio vrlo nervozan.

"Ne znam kako da komentarišem vaše navode da me je neko zatekao u liftu. Normalno je da se ljudi koji žive u istoj zgradi sreću, a ja takve stvari ne radim u liftu. Što se varanja tiče, nemam nikakav komentar", rekao je Vesnin bivši.

Autor: B.B.
Izvor: Story,.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>