Region

Svet

Seka Aleksić nastupila u Požarevcu, još jedno savršeno veče sa popularnom kraljicom! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je u klubu "Madona" u Požarevcu i još jednom pokazala zašto je mnogi smatraju pevačicom koja pravi najbolju atmosferu i obećava najbolji provod u regionu, a i šire.

Seka Aleksić nastupila u Požarevcu, još jedno savršeno veče sa popularnom kraljicom! (Foto)


 
Usavršila popularni ples: I Seka Aleksić ume da tverkuje! (Video)
Ovo nije prvi put da Seka Aleksić nastupi u "Madoni" u Požarevcu, a jedan fenomenalan nastup u ovoj istoj diskoteci imala je i pre tačno godinu dana. Još tada je publiku iz Požarevca navikla na dobar provod i fenomenalnu atmosferu, a ni sinoć ih nije razočarala, ali ni oni nju, obzirom da je diskoteka u kojoj je pevala bila popunjena do poslednjeg mesta.



 
Seka Aleksić oborila još jedan rekord! Da li je ikada bila zgodnija?! (Foto)
Pevačica je na binu izašla u crnoj haljinici i na visokim potpeticama, a ovu priliku još jednom je iskoristila da "prošeta" i svoju dugu kosu za koju se nedavno odlučila. Njen stas i glas zračili su kroz prostor u kome je nastupala, a publika je svoju miljenicu nagradila gromoglasnim aplauzima i sa njom u glas pevali su Sekine hitove kojih ima mnogo.



U sklopu svoje turneje, Seka će već za dva dana ponovo pevati pred svojom publikom, a njen sledeći nastup zakazan je za 5. avgust u klubu "La Bamba" u Igalu, pa će i publika u Crnoj Gori uživati u glasu popularne kraljice.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>