Region

Svet

I supruga Ace Lukasa završila u bolnici! Umesto letovanja - košmar!

Aca Lukas letuje na Crnogorskom primorju sa suprugom Sonjom i ostatkom porodice, međutim, nije sve ispalo kako su planirali. Naime, letovanje se zbog raznih bolesti pretvorilo u pravi pakao.

I supruga Ace Lukasa završila u bolnici! Umesto letovanja - košmar!


 
Aca Lukas u strahu za ženu i dete, zatražio policijsku zaštitu
Popularni folker sa suprugom Sonjom, njenom ćerkom Sofijom i njihovom mezimicom Viktorijom već izvesno vreme boravi u luksuznom hotelu u Petrovcu, gde im se nedavno pridružila i šira familija.

 
Ćerka Ace Lukasa peva tatinu i Cecinu pesmu Ne zanosim se ja (Video)
Budući da pevač ovog leta ima brojne nastupe po Crnoj Gori, vreme uglavnom provodi u automobilu sa klimom, zbog čega je zaradio upalu uha. Nakon tri primljene injekcije bilo mu je bolje, međutim nekoliko dana kasnije njegova supruga Sonja takođe je završila na infuziji zbog stomačnog virusa. Ubrzo je virus prešao i na malu Viktoriju, Acinu i Sonjinu ćerku, a potom i na dadilju i pevačevu majku.

"Lukas je nervozan zato što je cela njegova porodica zakačila virus. Nakon što je on imao upalu, svi su se porazbolevali. Sonja je oslabila, osećala se loše i malaksalo, pa je morala da se odmara i nije smela da se napreže. Viktorija je povraćala po ceo dan pa je Sofija brinula o njoj, jer su joj se bake i žena koja je čuva takođe razbolele. Ti dani su bili pravi košmar za njih! Umesto da uživaju i kupaju se u moru, oni su morali da leže u krevetu i pate se s mučninama. Aci je to baš teško palo, zato se trudio da ih neguje i trčkarao je oko njih, pogotovo oko dece i Sonje", ispričao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>