Region

Svet

Belgrade foam fest 2014: Počinje zagrevanje za Beach Edition! (Foto)

Belgrade foam fest 2014 ove godine održaće se 30. avgusta na Adi Ciganliji, a uvertira za najveći pena parti u Evropi, ove godine započeće na sportskim terenima Breg u Rumi 2. avgusta u Eco organizaciji.

Belgrade foam fest 2014: Počinje zagrevanje za Beach Edition! (Foto)



Na glavnoj bini u Vojvodini kao headliner nastupiće poznato ime komercijalnog house zvuka DJ Geo Da Silva. Kupanje u peni će trajati od 21 do 04 h, a ulaznice za događaj mogu se pronaći po ceni od 600 dinara u pretprodaji i 700 dinara na dan festivala.

Pored gosta iz Rumunije na Ru:FoamFest-u nastupiće DJ Kizami, DJ Dima, dvojac Seven or Eleven, a u specijalnom audio vizuelnom performansu, 5. rođendan  obeležiće rezidenti RU:FoamFest-a - Osaka Vibe.

Kao i predhodnih godina, festival koji okuplja mlade iz cele Srbije, pored zabavnog dela, bavi se promocijom ekologije, a kroz akcije dobrovoljnog davanja krvi i prikupljanjem pomoći za ugrožene u poplavljenim područjima i promovisanjem humanitarnog delovanja.

Dok se pred miks pultom budu smenjivala poznati di džejevi, na topovima sa penom smenjivaće se poznate cice, kao i prethodnih godina, kada su prisutni „zapenili“ sa Stanijom, Nikolijom Jovanović, Gordanom Radić i drugim srpskim lepoticama.



Biće ovo nesvakidašnja uvertira u šesti po redu "Belgrade Foam Fest- Beach Editio", koji će ove godine biti najveća open air žurka u peni u ovom delu Evrope, a održava se 30. avgusta na Adi Ciganliji.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>