Region

Svet

Ceca Ražnatović renovira vilu na Dedinju - bazen u dnevnoj sobi?!

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da potpuno preuredi unutrašnjost vile na Dedinju, a osim što će nekoliko prostorija u njenom domu dobiti potpuno novi izgled, pevačica će imati i specijalno napravljen džakuzi i bazen u dnevnoj sobi.

Ceca Ražnatović renovira vilu na Dedinju - bazen u dnevnoj sobi?!


 
Ceca Ražnatović: Meni ne šalju 101 ili 1001 ružu, dobijam samo plišane mede
"Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj tačno nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je na ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa svojom porodicom", izjavio je izvor blizak folk divi i dodao da ima još dosta ideja koja će sprovesti u delo.

 
Seksi Ceca Ražnatović pozdravlja iz bazena: Ljubi vas vaša Ceca!
"Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli", priča izvor.

Podsetimo, u Cecinoj vili na Dedinju, pored nje i dece Anastasije i Veljka, živi i njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom i decom, a odnedavno i brat od ujaka Milan Marinković.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/SVETLANA CECA RAZNATOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>