Region

Svet

Region

Gordan Kičić leto provodi radno, na snimanju Jagodića 3

Beogradski glumac Gordan Kičić (36) ovo leto provodi radno, trenutno na snimanju trećeg serijala serije "Jagodići" Miroslava Lekića, čiji je ujedno i producent.

 Gordan Kičić leto provodi radno, na snimanju Jagodića 3



Junak filmova "Ustanička ulica" i "Kad porastem, biću kengur" već nekoliko dana stacioniran je na imanju bečejskog dvorca Fantast (nekadašnji Dunđerski), odakle se svakodnevno nakon snimanja vraća u Beograd, kako bi bio sa porodicom. Na pitanje kako uspeva da uskladi poslovni i privatni život, Gordan Kičić (za prijatelje Kile) za "Novosti" kaže:

"Trudim se da svaki slobodan trentak provedem sa familijom, suprugom i ćerkom Sofijom, koja ima šest i po godina. Naporno je, jer ja ovde i produciram i glumim".

Glumac će ovo leto provesti radno, a od odmora je uspeo samo da iskoristi tri dana na moru u Istri, gde se, kaže, odmorio koliko je mogao. Nakon radnog dana i napete atmosfere ventil za opuštanje mu je slušanje muzike, gledanje filmova i viđanje sa prijateljima.

Gordan je jedan od velikih fanova "Metalika", a životni san ispunio mu se kada je upoznao članove benda. Voli filmove, a često pogleda dobar klasik i vraća se na pojedine. Uskoro ga očekuje nova pozorišna sezona, sa puno predstava. Na projektu "Jagodići" radiće do novembra, a od sredine septembra igraće i u pozorištu.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Instagram/gordankicic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>