Region

Svet

Nataša Bekvalac zatražila stručnu pomoć da prebrodi depresiju?

Nataša Bekvalac očito poslednjih meseci teško izlazi na kraj sa svim obavezama, emocijama i svakodnevnim stresom pa je odlučila da potraži stručnu pomoć kako bi prebrodila krizu.

Nataša Bekvalac zatražila stručnu pomoć da prebrodi depresiju?


 
Nataša Bekvalac odogovara: Nisam bahata žena, veoma sam skromna! (Video)
Naime, pevačica se nedavno posvetila čitanju knjige Amerikanke Lujze Hej, poznatije kao "osnivačice pomoći", i kroz njenu literaturu shvatila da bi joj takva vrsta psihologa bila od velike pomoći da prebrodi trenutno stanje depresije, u kojem se nalazi.

 
Pročitajte emotivno pismo Nataše Bekvalac namenjeno njenoj sestri Kristini (Foto)
Kada je Nataša svojim prijateljima objasnila da joj Lujzine reči pomažu da se smiri, oni su je uputili na glumca Siniše Ubovića, koji već godinama drži radionice po Lujzinom programu i tako pomaže ljudima da prevaziđu svoje strahove, oslobode se tereta koji ih muči i počnu da razmišljaju pozitivno.

"Mnoge stvari koje su joj se desile u životu, poput Dačine saobraćajke, razvoda i kasnijih emotivnih pehova, ostavile su dubok trag, iako ih je ona u tom trenutku podnela stoički. U poslednje vreme je sve razdražljivija, brzo menja raspoloženje i često upada u depresiju iz koje ne vidi izlaz. Kako bi pokušala da se oslobodi briga koje je pritiskaju, po preporuci prijateljice počela je čita Lujzina dela poput "Moć je u vama", "Volite svoje telo" i "Možete da izlečite svoj život", u kojima je pronašla praktične savete kako da izađe iz emotivnih kriza i stekne samopouzdanje", priča za "Alo!" izvor blizak Nataši i dodaje da će lepa Novosađanka uskoro krenuti na seanse koje će joj dodatno pomoći.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>