Region

Svet

Rada Manojlović i Milica Pavlović ipak u dobrim odnosima?! (Video)

Rada Manojlović i Milica Pavlović važe za dve najatraktivnije mlade pevačice na domaćoj muzičkoj sceni. Iako su veoma uspešne, nedavno se u medijima pisalo kako su koleginice u svađi.

Rada Manojlović i Milica Pavlović ipak u dobrim odnosima?! (Video)


 
Premijerno! Rada Manojlović - Gratis, poslušajte deo nove pesme! (Video)
Rada je u emisiji "Premijera" demantovala ovakve glasine i dodala da su njih dve u zaista odličnim odnosima i da nikakve svađe među njima nije ni bilo:"Nas dve smo u odličnim odnosima. Od prvoga dana kada se Milica pojavila i kada su me novinari pitali za nju, ja nikada nisam skretala temu, govoreći uopšteno kao što sam mogla, da kažem ja sve volim i svi su mi super", kaže pevačica i dodaje:

"Uvek sam isticala da je Milica neko posebno i znam od prvog dana  koliko odvaja svaki dinar i ulaže sve što zaradi u karijeru, spotove, pesme, nastupe. Jednom prilikom sam joj u našim privatnim razgovorima rekla  da je to jedini način da uspeš", rekla je Rada i time demantovala sukob sa svojom koleginicom.

Rada nikada svoju karijeru nije gradila na skandalima, već isključivo svojim radom i trudom, što je čini veoma ponosnom:

"Da ja želim, pa ja bih kao Vesna Zmijanac, to je ona rekla jednom prilikom: “Da hoću, ja bih bila svaki dan na naslovnoj, ali vam ne dam materijala”. Ja da želim tu karijeru, da se moje ime ispira konstantno po naslovnim stranama, sa svađanjem sa kolegama i koleginicama.  Mislim da bih sada okasnila, ako bih to sada da krenula radim. To je onda trebalo uraditi pre sedam godina, kada sam počinjala, pa da nađem način što pre da se probijem", zaključila je pevačica.



Autor: J.B.
Foto: Screen YouTube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>