Ljubav

Style

Razlozi zbog kojih je sjajno biti solo

Cenite slobodu koju imate, ljubav ne može da dođe na silu i kad joj vreme nije, zato čekajući je, ne propustite da uživate u samoći. Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte.

Razlozi zbog kojih je sjajno biti solo



Naučite da uživate u svojoj slobodi, koja nekad može biti lepša od bilo koje veze. Čekajući muškarca koji će vas usrećiti, potrudite se da shvatite sve prednosti "single" života.

1. Više kvalitetnog vremena za prijatelje i porodicu: Možete posvetiti svu pažnju svojim prijateljima, druženju, porodičnim okupljanjima i opušteno uživati u vremenu sa dragim ljudima, a da vam niko nije "za vratom".

2. Flert bilo gde i bilo kada: Flert je veoma bitan deo "samačkog života", koji vas usrećuje i zabavlja, diže samopouzdanje, čini da se osećate privlačnom i atraktivnom, i pre svega pruža vam ogromne mogućnosti da upoznate nove i interesantne ljude.

3. Ne morate da trpite tuđu nervozu, frustraciju i iritantne navike: Brinete samo o sebi, trpite samo sebe, imate svoj mir i svo vreme ovog sveta da ga posvetite sebi. Ne morate da podnosite muške ispade, nervozu, dreku, prebacivanja, naporno ponašanje ili možda nepodnošljivu ljubomoru. U "samoći" oslobođene ste svega toga.

Autor: J.B.
Izvor: Pressonline.rs
Foto: Serge Bertasius Photography/ FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>