Region

Svet

Spot Severine i Ministarki za pesmu Uno momento odiše čistim seksipilom, pogledajte kako će izgledati! (Foto)

Severina i Ministarke spremile su duet pod nazivom "Uno momento", a pre premijere spota zagolicale su maštu svih fanova sa nekoliko fotografija i definitivno učinile da muški deo publike odbrojava dane i sate do 22. jula kada će spot biti objavljen.

Spot Severine i Ministarki za pesmu Uno momento odiše čistim seksipilom, pogledajte kako će izgledati! (Foto)


 
Severina i Ministarke snimile provokativan spot za duetsku pesmu Uno momentno! (Foto+Video)
Ponovo u punom sjaju Severina se pojavljuje u provokativnom stajlingu, pali automobile, pali frajere, ali bukvalno, pritom se mazi sa čuvenom Zastavom 101, ali se mazi i sa devojkama.



Dozvolu za maženje dobila je upravo od sve popularnijih Ministarki sa kojima je i sarađivala na ovoj pesmi i spotu i već sada je jasno da će 22. jula biti objavljen budući hit.



Ženska ekipa koju čine Ministasrke i Severina Vučković potrudile su se spot dobije popriličnu dozu seksipila i muška publika uživaće u svakom trenutku dok ga bude gledala. Sa druge strane, i sama pesma "Uno momento" već sada ima tendencije da svojom popularnošću nadmaši i Severinin čuveni hit "Italijana".



Ekranizacija numere "Uno momento" snimana je na nekoliko lokacija u Beogradu, a do utorka, 22. jula, uživajte u fotografijama sa snimanja koje vam donosimo.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>