Region

Svet

Haris Džinović i Melina Galić se venčali u Dubrovniku!

Haris Džinović i Melina Galić venčali su se danas u Dubrovniku nakon 11 godina veze iz koje imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Iako su već više od jedne decenije zajedno, par je odlučio i da ozvaniči svoju vezu.

Haris Džinović i Melina Galić se venčali u Dubrovniku!


 
Haris Džinović sutra staje na ludi kamen: Svadba u Dubrovniku samo za odabrane goste
Gala proslavom na jahti, legendarni pevač kafanske muzike Haris Džinović i dizajenerka Melina Galić u krugu dvadesetak prijatelja proslavlli su sklapanje braka.

Poznati par venčao se danas, u 18 i 30 časova, na jahti kojom su krenuli od Dubrovnika. Već nekoliko dana šuškalo se da će zgodnoj Bosanki kumovati bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika "Formule 1", ali se do danas nije znalo ko će biti Harisov kum.

Blic saznaje da je ta čast pripala Filipu Jankoviću, poznatijem kao Filip Cepter i da je jedan od najbogatiji Srba počastvovan što ga je Haris izabrao za svog kuma. Mladenci će, kako i dolikuje, uskoro otputovati na medeni mesec, tokom kojeg će krstariti Jadranom, od Kotora do Dubrovnika, Hvara i Mljeta. O njihov deci, desetogodišnjoj ćerki Đini i godinu dana mlađem Kanu, za to vreme brinuće baka.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Haris Dzinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>