Region

Svet

Otvoren novi klub na Savi: Poznate ličnosti uz alkohol dočekale zoru (Foto)

Veliki broj poznatih ličnosti provodio se proteklog vikendana na žurki upriličenoj povodom otvaranja novog mesta za noćne izlazke na Savi. Plažni bar "Shake 'N Shake“ bio je mali da primi sve koji su želeli da bar na kratko osete čari tropskih barova, i uživaju u šarenilu koktela.

Otvoren novi klub na Savi: Poznate ličnosti uz alkohol dočekale zoru (Foto)



Među prvima na splav su došli supružnici Katarina i Milan Gromilić, a nešto kasnije, pridružili su im se Tamara Dragićević i Petar Benčina, koji su, poneseni atmosferom celo veče razmenjivali poljupce. Tamara, koja će uskoro najverovatnije dobiti ulogu Zone Zamfirove, pila je koktele dok je njena jača polovina nazdravljala viskijem. U zdravicama im se pridružio i Dragan Marinković Maca koji ovih dana vredno radi na pripremi svog novog spota.



Na splavu su uživali i Vladimir Stanojević u društvu devojke Ane Marije i modela Miloša Radićevića, zatim Boško Jakovljević, Nenad Radujević, Vlada Aleksić, Luka Raco, Gordana Radić, ali i Bane Janković i Sava Radović koji je vikend iskoristio za provod pred povratak u Nemačku.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus  

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

SplavSava

Povezane vesti:


>