Region

Svet

Tanja Savić: Nisam izoperisala lice! Promenila sam samo boju kose!

Nakon što su domaći mediji objavili da je Tanja Savić uradila brojne estetske zahvate na svom licu i potpuno promenila lični opis, pevačica demantuje da je išta na njenom licu neprirodno i tvrdi da nije ništa operisala.

Tanja Savić: Nisam izoperisala lice! Promenila sam samo boju kose!


 
Tanja Savić progovorila o odnosu sa roditeljima: Stidim se svoje majke!
Bivša "Zvezda Granda" nedavno je za "Story" potvrdila da je prekinula sa roditeljima svaki odnos, nakon što joj je otac saopštio da ne želi da prepiše kuću na njeno ime, iako ju je sagradio od njenog novca. Tanja je doživela ovo kao najgoru izdaju, ali ipak neće zatražiti pravdu sudskim putem jer se radi o njenim najbližima, dok je pevačicina majka Živana nedavno za novine rekla da je njena ćerka "loša osoba".

 
Tanja Savić šokirala fanove drastičnom promenom imidža, da li je prepoznajete?! (Foto)
A nakon fotografije koju je Tanja Savić objavila na društvenim mrežama, "brujalo" se o njenom izoperisanom licu a račun čega je dobila silne optužbe, međutim, ona kaže da se nije podvrgla ni jednom zahvatu.

"Slikala sam se kako bih pokazala novu boju kose, poslala sam sliku dečku koji mi vodi Fejsbuk profil i verovatno sam se malo više napućila i slikala iz čudnog ugla. Onda mi je on na kompjuteru dodao plave oči, i svi su pomislili da sam se izoperisala ili izbotoksirala", rekla je pevačica.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija Instagram/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>