Region

Svet

Mia Borisavljević prvi put otkrila zašto je ugradila silikone

Mia Borisavljević, jedna od najzgodnijih pevačica domaće estradne scene, prvi put je posle deset godina javno progovorila o ugradnji silikona i otkrila pravi razlog stavljanja istih.

Mia Borisavljević prvi put otkrila zašto je ugradila silikone


 
Mia Borisavljević se tetovira da bi prekrila ožiljak?
Mia Borisavljević, koja se od trenutka pojavljivanja na estradi vinula među najatraktivnije i najzgodnije pevačice, u jednom je intervjuu naglasila da je pre hirurškog zahvata imala manjak samopouzdanja i razne neprijatnosti, te potpuno podržava sve žene koje se odluče na ovaj korak, jer je to, navodi ona, odraz ženstvenosti i prava stvar koju mogu uraditi za sebe.

"Kada grudi jednom u životu prepravite, a da budu srazmerne vašem telu, uradili ste najbolje za sebe. Retko koja žena ima idealne grudi, a one su inače deo tela koji se menja vremenom. Grudi su odraz ženstvenosti, a to se posebno vidi kada žena nosi haljinu. Kada žena uradi grudi, reši se raznoraznih umetaka i uložaka koje koristi u nekim odevnim kombinacijama kako bi ih istakla. Pravo je olakšanje kada znaš da ni ne moraš da nosiš brushalter, a to možeš samo kada si zadovoljna oblikom grudi", otvorena je bila Mia.

Autor: B.B.
Izvor: Naše Novine
Foto: Facebook/Mia Borisavljevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>