Region

Svet

Zvezde Granda: Ispao je Bakir Turković! (Video)

U finalu šoua Zvezde Granda ispao je Bakir Turković, kandidat koji je nakon prvog preseka stanja osvojo najmanji broj SMS glasova publike i samim tim izgubio mogućnost da se bori za titulu večerašnjeg pobednika.

Zvezde Granda: Ispao je Bakir Turković! (Video)


 
Zvezde Granda: Pobednik je vaš favorit? Vi odlučujete o sudbini finalista!
U večerašnjoj finalnoj emisiji takmičenja "Zvezde Granda" predstavilo nam se 8 takmičara, a nakon prvog preseka stanja, takmičenje su morali da napuste njih troje.

Do samog izbora pobednika, ostalo je još malo vremena, a sedam kandidata, među kojima su: Predrag Bošnjak, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Ajša Kapetanović, Mirza Selimović, Miloš Vujanović, Mustafa Omerika i Mirza Selimović, pokušaće u drugom krugu, da osvoje srca publike i dođu do samog super finala.

Iako svi oni žele da ponesu laskavu titulu pobednika, samo jedan od njih će, zahvaljujići vašim glasovima pobediti večeras i osvojiti vredne nagrade.

Pobednik ovog prestižnog takmičenja pored statue koja će mu biti uručena nakon proglašenja, dobiće stan u Beogradu. Drugoplasirani takmičar će na poklon dobiti , automobil marke "Škoda", dok će trećeplasirani takmičar dobiti CD sa ukupno osam pesama.

Publika je imala  pravo da pošalje najviše šest poruka u ovom krugu takmičenja, a nakon prvog preseka stanja šou napustio je Bakir Turković.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup u prvom krugu takmičenja:



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>