Region

Svet

Goga Sekulić doživela šok na groblju! Pevačicino ime izbrisano sa Igorovog spomenika (Foto)

Goga Sekulić doživela je juče pravi šok, kad je otišla suprugu da upali sveću i videla oskrnavljeno mesto na kome počiva njen pokojni suprug. Naime, na spomeniku koji mu je pevačica podigla zajedno s njegovom majkom Zoricom Terzin više nema njenog imena.

Goga Sekulić doživela šok na groblju! Pevačicino ime izbrisano sa Igorovog spomenika (Foto)


 
Goga Sekulić: Nikada nisam izjavila da želim Igorov stan!
Sa nadgrobne ploče Igora Ramovića, neko izbrisao "Goga", dok je reč "mama", koja je stajala pored njenog imena, ostala netaknuta. Šokirana pevačica, nije mogla da poveruje šta je videla:

"Za takve ljude zaista nemam komentar, ko god da je to uradio, treba da ga je sramota! Dela govore o njima. Posle godišnjice velika tačka se stavlja na sve to, odnosno na taj ružan san i sve ljude iz tog okruženja", izjavila je očajna Goga.



Ogorčena ne želi da nagađa ko je tako nešto mogao da uradi, ali je moguće da su nedavni natpisi u novinama izazvali gnev kod pojedinih ljudi, jer je Goga sebe u medijima predstavljala kao žrtvu. Ko god da se odlučio na ovakav vid "osvete", svakako nije trebalo na ovakav način da se obračunava s udovicom, koja će 14. jula Igoru dati jednogodišnji pomen.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>