Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ispao Jasmin Hasić! (Video)

Jasmin Hasić ispao je iz takmičenja Zvezde Granda. Kandidat koji je sabiranjem SMS glasova publike i bodovima žirija morao da napusti ovaj šou samo dve nedelje pred veliko finale.

Zvezde Granda 2014: Ispao Jasmin Hasić! (Video)



Zvezde Granda 2014: Finale drugačije, u borbi ostale samo dve kandidatkinje! (Video)
Na iznenađenje mnogih, prošle subote takmičenje za Zvezde Granda su napustile Marina Radosavljević i Nina Đumić, kandidatkinje koje nisu dobile dovoljan broj SMS glasova, da svoje učešće nastave dalje.

Večeras se u emisiji žiriju i publici predstavilo deset kandidata, a u odnosu na prošlu nedelju kada je takmičenje napuštalo po dva učesnika, samo jedan kandidat je morao ove večeri da napusti šou samo dve nedelje pred veliko finale kada ćemo konačno i dobiti ime pobednika.

Zvezde Granda 2014: Ispale Marina Radosavljević i Nina Đumić! (Video)
Tokom izvođenja pesama petočlani žiri koji čine, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i Aca Lukas tokom čitavog nastupa komentarisali su sve, od pevanja  do scenskog nastupa i kontakta sa publikom. Posle otpevanih numera, usledila je i žurka u kojoj takmičari pevaju još jednu strofu i refren.  Na taj način sudijama i publici se dala još jedna prilika da izaberu devet veličanstvenih, od kojih će samo jedan poneti titulu najboljeg i osvojiti vrednu nagradu, to je stan u Beogradu, dok će drugoplasirani takmičar, osvojiti automobil marke "Škoda".

Njihovi bodovi duplirani su sa SMS glasovima publike, i to za prva dva kandidata koja su od njih dobila najviše poena. Na taj način oni su omogućili da neko od njih obezbedi svoj prolaz u polufinale takmičenja. Najmanje poverenje publike ove večeri dobio je Jasmin Hasić.

U daljem takmičenju ostali su: Bakir Turković, Miloš Vujanović, Tijana Milentijević, Mustafa Omerika, Ljubomir Perućica, Mirza Selimović, Marko Gačić, Ajša Kapetanović, Jasmin Hasić i Predrag Bošnjak.

Polovina prihoda od SMS glasova ove večeri, pa do samog izbora pobednika biće uplaćivana na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom. Večeras je zahvaljujući SMS glasovima publike sakupljeno od strane Grand produkcije 5.703. evra.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>