Region

Svet

Junfest 2014: Otvaranje uz Željka i Dženana prevazišlo očekivanja, večeras legende narodne muzike - Šaban i Haris!

Prvi JUNFEST u beogradskom parku Ušće zvanično je otvoren sinoć uz Željka Joksimovića, Dženana Lončarevića i bend Neverne bebe, koji su nastupili pred oko 20.000 ljudi, koliko ih je uživalo u novom festivalu nalika na čuveni "Oktoberfest".

Junfest 2014: Otvaranje uz Željka i Dženana prevazišlo očekivanja, večeras legende narodne muzike - Šaban i Haris!



JUNFEST je u gradu specijalno izgrađenom za ovu priliku po prvi put Beogradu doneo potpuno novi vid zabave za sve uzraste, pa su pored aktuelnih klupskih hitova za koje su bili zaduženi popularni beogradski di-džejevi, posetioci i gosti uživali i u odličnom folku, kao i u velikom luna parku nalik onom na najvećem svetskom festivalu ovog tipa, "Oktoberfestu". Neizostavna je bila i tradicionalna kuhinja koja nudi sve - od roštilja do pečenja, piše Telegraf.

Za muzički program i sjajnu atmosferu prvog dana Junfesta koja je nadmašila očekivanja, bili su zaduženi Dženan Lončarević koji je otvorio festival svojim hitom "Loša", Neverne bebe i Željko Joksimović, koji je na festival došao u prisustvu supruge Jovane i koncert započeo prepoznatljivim taktovima pesme "Libero".


Foto: Telegraf

JUNFEST traje do nedelje 23. juna, kada će ga zatvoriti Tony Cetinski i Lexington bend. Večeras posetioci mogu uživati u dobroj narodnoj muzici uz Šabana Šaulića, Harisa Džinovića i Anu Bekutu, dok će narednih dana nastupiti i Seka Aleksić, Zvezde Granda, Adil, Ivana Selakov, Željko Samardžić, Saša Matić, Amadeus, Aca Lukas, Boban Rajović i Tropico bend. Osim zabavnog, ovaj festival ima i humanitarni karakter; pomaže u saniranju posledica poplava koje su prošlog meseca pogodile našu zemlju.

Autor: B.B.
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>