Region

Svet

Ivan Marinković i Goca Tržan se posvađali na sudu zbog alimentacije

Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković juče su se sreli na sudskom ročištu povodom pevačicinog zahteva da alimentacija za njihovu ćerku bude povećana sa 5.000 na 12.000 dinara.

Ivan Marinković i Goca Tržan se posvađali na sudu zbog alimentacije



Posle više od sat vremena rasprave pred sudijom, i Goca i Ivan su izašli vidno uznemireni. Pevačica nije želela da daje izjave za medije, pa je to u njeno ime uradio advokat Branislav Bogdanović.

"Iznos od 12.000 dinara je zakonski minimum, koji socijalni slučajevi dobijaju i mislim da je primeren iznos za izdržavanje deteta od sedam godina. Tuženi je radno sposaoban i zdrav, pa mislimo da je sposoban da isplati tu sumu novca na mesečnom nivou. Sud će u narednih 15 do 20 dana doneti odluku", istakao je Bogdanović, a kako saznajemo bivši supružnici su pred sudijom vodili pravi verbalni rat o tome ko koliko zarađuje.

"Sramota me što se ovim povodom provlačimo po novinama i muka mi je više od toga. Suprotna strana stalno ističe da joj je interes deteta ispred svega, ali svojim ponašanjem i prepucavanjem po novinama sa Leninim ocem, samo joj šteti", bilo je sve što je rekao Marinković.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Ivan Marinković, Goca Trzan Popunjen Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>