Region

Svet

Održana velika humanitarna žurka 1003 na splavu Fristajler (Foto)

Brojne domaće muzičke zvezde okupile su se u četvrtak uveče na prestoničkom splavu Fristajler u čijoj organizaciji je održana jedna u nizu humanitarnih 1003 žurki.

Održana velika humanitarna žurka 1003 na splavu Fristajler (Foto)



Velika humanitarna 1003 žurka na splavu Fristajler
Među prvima na splav je došla vidno raspoložena Ana Nikolić, koja se smestila u separe sa Gocom Tržan, iako je pila samo vodu, Ana je uživala u haus ritmovima, a u više navrata tokom večeri slala je poruke na humanitarni broj. U separeu do njihovog provodile su se Nikolija Jovanović, Nevena Adžemović i Slađana Delibašić, a i ovo društvance je više puta tokom večeri slalo sms poruke na broj za pomoć unesrećnima od poplava.

Žurku je u jednom momentu prekinulo urlanje više desetina maskiranih pripadnika PTJ koji su bukvalno pobacali prisutne na patos, iako im je objašnjeno da je u pitanju žurka humanitarnog karaktera kojoj prisustvuju mahom poznati i medijske ekipe. Nakon tridesetominutnog pretresanja, nekoliko šamara i razbijenih mobilnih telefona, žurka je nastavljena i trajala je do ranih jutarnjih časova.



Budući da je znala da celokupan prihod sa splava odlazi u ruke oštećenih u poplavama, Nataša Bekvalac nije štedela na porukama, ali ni na novcu, pa je za sestru Kristinu, sebe i društvo poručila nekoliko boca šampanjca Dom Perinjon.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>