Region

Svet

Ana Sević i Darko Lazić broje sitno do porođaja: Odmah se bacamo na pravljenje druge bebe!

Pevačica i voditeljka Ana Sević ima još nepuna dva meseca do porođaja i ne krije da joj dečko Darko Lazić u svemu udovoljava. Ana i Darko broje sitno do srećnog dana, a trebalo bi da postanu roditelji devojčice.

Ana Sević i Darko Lazić broje sitno do porođaja: Odmah se bacamo na pravljenje druge bebe!



Ana Sević i Darko Lazić se pridružili humanim kolegama: Moramo da pomognemo narodu!
"Beba nam stiže u julu, a meni se veoma sviđa izreka da trudnicu ne smeš ni za šta da odbiješ. Darku prija da mi u svemu udovoljava, a svaka žena zaslužuje da je njen muškarac drži kao malo vode na dlanu. Otkad smo zajedno je tako", kaže uz osmeh buduća mama Ana Sević, što je potvrdio i Darko rekavši da mu i u pola noći nije teško da ustane kako bi udovoljio svojoj lepšoj polovini. Osim što stalno brine o mami svog budućeg deteta, jedva čeka da postane tata i vrlo brzo planira još jednu prinovu.
 
"Nema čekanja, odmah se bacam na pravljenje drugog deteta. Hoću da mi svi budu jedno drugom do uveta, tako je najbolje. Nisam ni sanjao koliko je lepo očekivati prinovu, ceo život dobija novu dimenziju", priča Darko za "Blic".

Na komentar o novoj bebi, Ana se uz odobravanje nasmejala: "Znam da Darko želi drugu bebu što pre, ali mladi smo i imamo sve vreme ovoga sveta, dogovorićemo se. Neka bude kako bi trebalo da bude, pa makar se desilo i odmah posle našeg prvog deteta, ćerkice. Budući tata je toliko bio uzbuđen zbog ove trudnoće, da je bukvalno želeo da ubrza tih devet meseci da se porodim što pre, zato me i ne čude novi planovi", priča Ana i dodaje da još nisu odlučili ime za svoju devojčicu, ali da su pri kraju sa planovima oko uređenja sobe za bebu.

Iako se nedavno spekulisalo o tajnom venčanju Ane i Darka, to će ipak morati da sačeka neku drugu priliku: "Nismo se uzeli. To će se naravno desiti, ali tek posle porođaja. Hoću da budem lepa mlada".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Ana Sevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>