Region

Svet

Tanja Savić ipak neće biti kuma Slavici Ćukteraš na venčanju!

Slavica Ćukteraš planirala je da joj na venčanju sa Vladom Avramovim bude kuma koleginica Tanja Savić. Do toga ipak neće doći, jer su dve prijateljice potpuno prekinule kontakt.

Tanja Savić ipak neće biti kuma Slavici Ćukteraš na venčanju!



Tanja Savić u providnoj haljini pokazala previše: Zaboravila da obuče donji veš? (Foto)
Slavica Ćukteraš i Tanja Savić bile su najbolje drugarice posle takmičenja "Zvezde Granda“, a zatim su prekinule svaki kontakt jer je Slavica navodno pokazala grudi dečku svoje prijateljice.

Sedam godina kasnije njih dve su pomirile, Slavica je navela da su "obe odrasle i da više nisu klinke“, pa je pozvala Tanju da bude svedok na njenom venčanju: "U naletu emocija zbog obnovljenog prijateljstva, Slavica je poželela da joj Tanja bude kuma. Međutim, brzo se predomislila! Samo je prestala da se javlja Tanji", rekao je izvor blizak Tanji Savić.

Slavica nije želela da potvrdi, ali i ni da dematuje ovakve navode, već je samo kratko prokomentarisala: "Ne znam još uvek ništa".

"Tek kada budemo našle pesmu koja nam se u potpunosti sviđa i kojom smo skroz zadovoljne, ući ćemo u studio", izjavila je Tanja. Slavica Ćukteraš u vezi je sa golmanom Kaljarija Vladom Avramovim. Njihova ljubav se toliko brzo razvijala da su se verili posle samo 15 dana veze. Iako su venčanje planirali u prvoj polovini ove godine, usledio je raskid.

Slavica navodno više nije mogla da podnese život na relaciji Italija-Srbija. Ipak, posle samo nekoliko dana, pevačica se pomirila sa golmanom, a venčanje su odložili za sledeću godinu.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook Slavica Cukteras, Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus


>