Region

Svet

Romana Panić ostavila fudbalera Zorana Šupuća!

Romana Panić ostavila je fudbalera BSK Borča, Zoranom Šupićem. Iako je izjavljivala kako je konačno pronašla osobu svog života, pevačica je shvatila da njih dvoje ipak nisu jedno za drugo.

Romana Panić ostavila fudbalera Zorana Šupuća!



Romana Panić u vezi sa deset godina mlađim fudbalerom!
"Romana ima svoje poglede na budućnost, dok Zoran ima sasvim druge ciljeve. Ona misli da on nije za nju i da je bolje da na vreme spreči probleme nego da posle bude kasno. Nije ga dovoljno dobro poznavala kad je ušla u vezu s njim, i to joj se obilo o glavu", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je fudbaleru smetala medijska pažnja koju je izazvala njihova veza.

"Šupić nije želeo da bude deo estradnog sveta, a paparaci su ih pratili na svakom koraku. To je za njega bilo previše i zato se složio s raskidom", zaključuje izvor.

"Zorana nisam poznavala pre naše veze, ali kad sam ga upoznala, morala sam da ga ostavim da ne bih došla u priliku da uradim ili kažem nešto loše o njemu", rekla je Romana, dok je Zoran potvrdio informaciju, da nije više u vezi sa pevačicom.

"Romana i ja smo se razišli. Previše se pisalo o meni, a to nisam želeo. Mislim na neke stvari koje nemaju veze s njom. Neko je počeo da daje lažne izjave o meni. To mi se nije svidelo, a i nas dvoje se nismo slagali u nekim stavovima. Naša veza je definitivno završena priča, a ostali smo u korektnim odnosima", zaključio je fudbaler.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>