Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ispali Peđa Vujić i Marija Stajić! (Video)

Peđa Vujić i Marija Stajić ispali su iz takmičenja Zvezde Granda. Dva kandidata koja su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima žirija morali da napuste ovaj spektakularni šou.

Zvezde Granda 2014: Ispali Peđa Vujić i  Marija Stajić! (Video)



Zvezde Granda 2014: Večeras ispadaju dva kandidata! Sav prihod od SMS glasanja ide za pomoć ugroženima!
Četrnaest kandidata prošlo je u samo finalno takmičenje  Zvezde Granda, a njih dvoje večeras, jedan muški i jedan ženski kandidat, morali su da napuste šou. Nakon izvođenja pesama, usledilo je i baražno takmičene u kome su kandidati pre glasanja žirija, otpevali još po jednu strofu i refren pesme po izboru.

Petočlaničlani žiri u sastavu Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac i Aca Lukas, nakon izvođenja pesama kandidata glasali su po evrovizijskom principu pa su svoje poene od 5-12 davali takmičarima za koje su mislili da su zaslužili da nastave dalje.

Njihovi bodovi duplirani su sa SMS glasovima publike, za prva četiri kandidata koja su od njih dobila najviše poena. Na taj način oni su omogućili da neko od njih obezbedi svoj prolaz u sledeći krug. Mirzi Selimoviću, Ljubomiru Perućici, Nini Dumić i Milošu Vujanoviću duplirani su glasovi žirija, a najmanje poverenje publike dobili su Peđa Vujić i Marija Stajić.

U daljem takmičenju ostali su: Bakir Turković, Miloš Vujanović, Tijana Milentijević, Mustafa Omerika, Marina Radosavljević, Ljubomir Perućica, Mirza Selimović, Nina Dumić, Marko Gačić, Ajša Kapetanović, Jasmin Hasić i Predrag Bošnjak.

Sav prihod od SMS glasova od večeras, pa do samog izbora pobednika biće uplaćivan na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom. Večeras je sakupljeno 24.247 evra.





Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>