Region

Svet

Milan Stanković: Spasavanje majke predstavlja moj najveći životni uspeh!

Milan Stanković prošao je pravu agoniju dok je pokušavao da izbavi majku iz potopljenog Obrenovca. Željno je iščekivao trenutak, kada će ponovo biti sa njom i njegovom sestrom Nastasijom.

Milan Stanković: Spasavanje majke predstavlja moj najveći životni uspeh!



Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!
Kao i većina Obrenovčana koji su zbog nezapamćenih poplava doživeli pravu agoniju i  Milan Stanković prošao je kroz pravu porodičnu dramu. Njegova majka Milena bila je zarobljena u stambenoj zgradi u kojoj živi, dok su sin i ćerka svim silama pokušavali da pronađu način kako da je iz potopljenog grada evakuišu na sigurno. Dramu je pojačala činjenica da je njen stan u prizemlju, a bujica je navirala velikom brzinom.

Poput brojnih sugrađana i Milanovu majku samo su minuti delili od tragičnog ishoda. Uspevši da ponese samo najosnovnije stvari, ona je sa komšinicama uspela da pobegne u selo i sačeka da sin dođe po nju. U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Story Milan je otkrio kako se osećao, šta je sve proživljavao, ali i koliko se promenio za to vreme.

"Ta agonija trajala je nekoliko sati. Kada sam saznao da su se domogli prevoza koji smo samoinicijativno organizovali ne čekajući spasilačke ekipe i čamce, shvatio sam da smo upravo uradili najlepšu stvar i to je ujedno moj jedini pravi životni uspeh", kaže Milan i dodaje da će nastupe nastaviti onog momenta kada se stanje u zemlji bude normalizovalo.

"Etika mi ne dozvoljava da u ovim momentima pevam. Moj posao je da stavljam osmeh ljudima na lice i muzikom prenosim pozitivnu energiju, pa ću to upotrebiti u humane svrhe i honorar pokloniti postradalom narodu u regionu. Ipak, neki prioriteti moraju da se znaju", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Instagram/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>