Region

Svet

Amadeus Bend donirao čuvenoj baka Slavni 400.000!

Momci iz Amadeus beda su bili dirnuti pričom o Slavni, baki koja je provela dve noći na jasenu, bežeći od poplave, pa su joj dali 400.000 dinara kojom će moći da započne novi život.

Amadeus Bend donirao čuvenoj baka Slavni 400.000!



Amadeus bend pomagao ugroženima, donosili vodu iz susednih država i umalo nastradali! (Foto)
Donacija od 400.000 dinara podeljenja je tako što su momci iz Amadeus benda uplatili 300.000 dinara na račun baka Slavinog unuka, a ostatak su donirali u robi i odneli u razrušenu kuću u Obrenovac.

"Plakali smo kao kiša, priča ove bake nas je baš ganula. S druge strane, zadivljeni smo optimizmom i životnom voljom bake koja bi trebalo svima da bude uzor i pokazatelj šta je pozitivan stav i neodustajanje", rekao je Aleksandar Stanimirović koji je sa frontmenom benda Džajom posetio baku u njenoj uništenoj kući.

"Kada smo joj došli u posetu, od muke nisam znao šta govorim. Pričao sam nepovezano i sa knedlom u grlu. Baka Slavna je prvi heroj Srbije i mi mladi moramo da učimo od nje! Ne smemo da kukamo, očajavamo i odustajemo, već moramo da se borimo", dodao je Aca.

Baka Slavna je postala poznata javnosti kada je heroski provela dve noći na jasenu na koga je preko tavana pobegla od poplave i gde su je pronašli spasioci.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: P. Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>