Region

Svet

Jovana Pajić zbrinula majku sa četvoro dece!

Jovana Pajić, zajedno sa svojom porodicom i kumovima, zbrinula je majku sa četvoro dece koji su u katastrofalnim poplavama ostali bez krova nad glavom. Pevačica je odlučila da pruži pomoć tako što je kod svojih kumova smestila evakuisanu porodicu, o kojoj svakodnevno brine.

Jovana Pajić zbrinula majku sa četvoro dece!



Jovana Pajić završila u bolnici!
Jovana Pajić veoma je srećna što je barem malim delom uspela da pomogne majci sa četvoro dece koje su usled katastrofalnih poplava ostali bez krova nad glavom. Iako nije mogla da ih primi u svoj dom, pevačica je u dogovoru sa kumovima zbrinula evakuisanu porodicu o kojoj svakodnevno brine.

"Ovo je zaista strašno što se dogodilo, srce mi se cepa zbog ljudi kojima je naneta šteta. Moji kumovi su udomili majku sa četvoro dece u dogovoru sa mojom porodicom i o njima svi zajedno brinemo. Ko god može, neka pomaže! Žena i klinci su sjajni, doduše, oni i ne znaju šta ih je još snašlo, mnogo su slatki. Kad god mogu, idem kod kumova da ih obiđem, moji takođe vode računa. Pojavilo se na mojoj fan stranici da neko čak nudi i plac, da naglasim da to nisam ja", rekla je Jovana Pajić za Alo.rs.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jovana Pajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>