Region

Svet

Dirljivo i pohvalno! Vlado Georgiev spasio napuštene pse! (Foto)

Pevač Vlado Georgiev je u samostalnoj režiji kamionom otišao do Draževca kako bi pronašao i prevezao napuštene pse nakon katastrofalne poplave koja je doslovno uništila Obrenovac, pa su meštani boreći se za svoj život morali da život svojih ljubimaca prepuste surovoj prirodi.

Dirljivo i pohvalno! Vlado Georgiev spasio napuštene pse! (Foto)



Iako su već nekoliko puta volonteri pokretali akciju pronalaženja napuštenih životinja, do realizacije nije došlo budući da je opasnost bila prevelika. Sada, kada je situacija znatno bolja i opasnost je nadamo se za nama, većina spasenih pasa iz Obrenovca našla je privremeno utočište u Prihvatilištu u Draževcu. Ipak, nije imao ko da ih preveze do azila za napuštene životinje na Avali...

Tako se kantautor Vlado Georgiev pokazao još jednom kao humanitarac velikog srca kada je samoinicijativno kaminonom na kojem je stajala reklama za njegov koncert, uputio ka Draževcu ne bi li pronašao još životinja i doveo ih potom sve u Azil "Oaza". Dovezao je ukupno 25 preslatkih pasa.



Kako su meštani prepričavali, Vlado je čak nekoliko puta obilazio mesto da bi pronašao i poslednjeg zalutalog psa, dok su mu oni davali instrukcije gde bi još mogao pronaći uplašene životinje...


"@zivotinjers Spašeni psi prevezeni iz Draževca u azil na Avali. Potražite svog psa tamo, možda vas čeka. Predivni su", napisao je Georgiev po završetku "misije".

Među brojnim pohvalama na Tviteru upućenih na pevačevu adresu, kako tviteraša tako i meštana, ističemo da je ovaj gest i našu redakciju prilično dirnuo pa nam preostaje samo da Barbi skinemo kapu!

Autor: B.B.
Foto: Twitter/ zivotinje.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>