Region

Svet

Majka Željka Joksimovića zarobljena u Valjevu!

Majka Željka Joksimovića ostala je zarobljena u njihovoj porodičnoj kući u Valjevu. Iako se voda polako povlači i dalje preti opasnost od klizišta,  Vesna je uspela da opiše kako je izgledala noć bez struje i kako je sama preživela poplavni udar na samo nekoliko metara od nje.

Majka Željka Joksimovića zarobljena u Valjevu!



Jovana i Željko Joksimović donirali kamion vode za piće, srpski heroji iz sveta poznatih pomažu najugroženijima!
"Naša kuća ovde u Valjevu je na brdu, tako da nije poplavljena, ali sada prete podvodne vode i klizište. Za sada je stabilno, tako da molim Boga da tako i ostane. Čula sam se sa Željkom, on je na putu, bio je u Švedskoj, gde je imao koncerte. Zvao je da pita kako sam i šta se desilo i mnogo mu je laknulo kada sam mu rekla da je sve prošlo kako treba" , rekla je za Alo.rs.  Vesna, a zatim i opisala kako je izgledo dan kada je Srbiju preplavila voda:

"Tog dana, kada se sve ovo desilo, bilo je užasno. Kada gledate kako voda navire, gubite se u realnosti, stvarno je bilo jezivo, toliko strašno da mislite da je sve to film. Ja ne mogu rečima to da vam opišem. Moj suprug Branislav je noć pre svega ovoga otišao u Beograd, a ja sam ostala kako bih zasadila cveće i sredila kuću, jer to uvek radimo u ovo doba godine, a onda se desila katastrofa", priča sa nevericom priča majka Željka Joksimovića i dodaje:

"Psihički mi je bilo mnogo teško u tom trenutku, mislila sam neka su bar oni u Beogradu dobro, ja ću lako. Napolju je tih dana stvarno bilo užasno, a vama ne preostaje ništa, osim da se molite, i to u mraku, jer je u nekoliko navrata nestajala struja. Ja sam satima stajala na prozoru i molila se Bogu. Pričala sam: "Bože, ako te ima, pomozi narodu u Srbiji i učini da stane ova katastrofa!“ Hvala bogu da nije prošlo gore od ovoga. Mnogima će ostati traume, ali ima nade da se sve ovo sredi i da nastavimo gde smo stali", kaže Vesna, koja je još uvek u sama u Valjevu.

"Sreća, pa nisam imala potrebe da izlazim iz kuće, ali ja ne znam ni kako bih izašla iz našeg naselja. Nisam sigurna da li može da se prođe do Valjeva, tako da sam još uvek zarobljena sama ovde, ali se stalno čujem sa mojima u Beogradu. Samo, daj bože zdravlja, da se sastanamo svi ponovo", zaključuje Joksimovićeva, koja se i dalje moli za pomoć onima kojima je to potrebno.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>